Shiatsu

Shiatsussa on eri tyylisuuntia ja itse teen Seitai Shiatsua, joka perustuu Kato Shiki Seitai Undo:oon.Peruskäsittelyssä käydään läpi koko keho erilaisin heilituksin ja venytyksin,hieroen sekä energiakanavistossa sijaitsevia pisteitä painellen.

Yleisesti shiatsu on kiinalaiseen lääketieteeseen pohjautuva Japanissa syntynyt hoitomuoto. Shiatsu on kehitetty noin 1000 vuotta sitten ja sen tunnetuksi tekemiseen ovat vaikuttaneet Michio Kushi, Shizuto Masunaga, Saul Goodman ja Tokujiro Namikoshi.

Shiatsu on erinomaista stressin oireiden hoidossa, rentouttamaan ja virkistämään koko kehoa ja mieltä. Shiatsulla voidaan hoitaa mm. migreeniä, päänsärkyä, alaselkä vaivoja, niska-hartiaseudun jännitystiloja, ruoansulatusvaivoja, unettomuutta, väsymystä, lievää masennusta.

Hoito tehdään lattialla futonpatjalla, omat, joustavat vaatteet päällä. Hoito alkaa haastattelulla, jossa selvitetään hoidon tarve. Hoito kestää tunnin. Hoidon jälkeen ei suositella mitään raskasta ponnistusta, yleensä olo on melkoisen raukea ja rentoutunut hoidon jälkeen. Shiatsun jälkeen kehosi kertoo mitä se tarvitsee, joten kuuntele ja kunnioita sen viestejä.

Valmistuin Diplomi Shiatsuterapeutiksi Suomen Shiatsukoulusta huhtikuussa 2013.

Keväällä 2014 valmistuin Suomen Seitai Shiatsu Koulusta Kato Shiki Seitai Undo hoitajaksi.

Olen Shiatsu Finland ry:n jäsen.

Shiatsuhoidot ja hinnasto:

60 minuutin shiatsuhoito / hinta 40,00 euroa.

60 minuutin shiatsuhoitosarja / 3 krt / hinta 114 euroa ( a hinnaksi jää 38 euroa).Sarja maksetaan ensimmäisellä käyntikerralla, voimassa vuoden ostosta, on henkilökohtainen.

60 minuutin shiatsuhoitosarja / 5 krt / hinta 185 euroa ( a hinnaksi jää 37 euroa).Sarja maksetaan ensimmäisellä käyntikerralla, voimassa vuoden ostosta, on henkilökohtainen.

90 minuutin Seitai Shiatsu koko vartalo käsittely / hinta 60 euroa.

UUTUUS!Päänsärky/migreeni Shiatsuhoito / 30 min /hinta 25,00 euroa. Sarjahoitojen hinnasto:

3 x 30 min hintaan 69,00 euroa( a hinnaksi jää 23 euroa), 5 x 30 min hintaan 110 euroa ( a hinnaksi jää 22 euroa). Sarja maksetaan ensimmäisellä käyntikerralla, se on voimassa vuoden ostosta, ja on henkilökohtainen.

Chikung pää- ja kasvokäsittely / kesto 30 minuuttia / hinta 25 euroa.

Yksittäiset käynnit pankkikortilla,käteismaksulla, hoitosarjat etukäteen maksettuna laskulla.

Varaa aika puhelimitse 050-5391821 tai sähköpostilla annemaija58@hotmail.com

Perumattomasta hoitovarauksesta peritään 50 % varatun hoidon hinnasta!

Hoitohuoneeni sijaitsee Hailintie 10:ssä, 48800 Kotka ( Ala Otsola), vihreä puolitoistakerroksinen omakotitalo. Kodissani asuu myös kolme koiraa,ja vaikka ne eivät oleskele hoitohuoneessa lainkaan, huomioithan tämän, jos olet allerginen koirille.

Ohjeita shiatsuun tulijalle:
– vältä raskasta ateriaa n. 2 tuntia ennen hoitoa
– laita mahdollisimman mukavat joustavat asusteet päällesi, hoito tehdään vaatteiden päältä. HUOM.naiset, rintaliivien takaosa on tiellä selkärankaan käsitellessä

– tule ilman koruja ( korvakorut ei haittaa)
– saadaksesi täyden hyödyn hoidosta, pyri välttämään kiirettä hoidon jälkeen muutamaksi tunniksi, jos mahdollista.

Tervetuloa!

Annemaija Ruuska-Pulkkinen

Yrittäjä

Hailintie 10
050 539 1821
annemaija58@hotmail.com

Olen valmistunut joogaopettajaksi Yoga Nordic Helsingin opettajakoulutuksesta loppuvuodesta 2012 (RYT200 = Registered Yoga Teacher/ Yoga Allience). Ohjaamani jooga on perusteelaan hatha-joogaa omilla mausteilla ryyditettynä.

Joogahuoneen osoite
Malminginkatu 9

[custom-facebook-feed]