Rentoutusvalmennus

Olen valmistunut Rentoutusvalmentajaksi ( Mentaalivalmennus 1) Suomen Hypnoosiliito. Olen myös MBSR- ohjaaja (Center for Mindfulness Finland) eli mindfulness based stress reduction- ohjaaja, palauttavan joogan opettaja. Olen myös terveydenhoitaja ja minulla on noin 25 vuoden kokemus työterveyshoitajana työskentelystä. Joten työelämän haasteista minulla on runsaasti kokemusta.

Mitä hyötyä rentoutumisesta on?

Rentoutuminen on myötäsyntyinen taito ja sitä voi helposti harjoittaa vielä syvemmäksi. Se luo tasapainoa ja tuottaa hyvän olon tunteen kehoon ja mieleen. Rentoutuminen auttaa esimerkiksi työssä jaksamiseen ja toipumiseen. Rentoutuneena on yleisesti virkeämpi, tehokaampi, jaksavampi ja luovempa.

Säännöllinen rentoutuminen auttaa fysiologisten hyötyjen lisäksi luovuuden ja innovatiivisuuden kehittymiseen ja kasvattaa keskittymiskykyä. Rentoutus heijastuu unen laadun parantumiseen ja nukahtamisen helpottumiseen. Jaksamisen tunne kasvaa ja stressin- ja paineensietokyky paranee.  Se on tehokas tapa ylläpitää työkykyä ja omaa yleistä jaksamista.

Mitä rentoutusvalmennus sisältää?

Se on lämminhenkinen, kannustava ja syvästi henkilökohtainen vuorovaikutustapahtuma. Yhteisesti sovitut tavoitteet rakentuvat asiakkaan omiin  voimavaroihin, vstaanottokykyyn, maailmankuvaan ja arvomaailmaan.

Yhdistän tekniikat, tietoni sekä koko ammattitaitoni  asiakkaan parhaaksi. Tiedostan osaamiseni rajt ja tarvittaessa ohjaan asiakkaan eteenpäin.

Ensimmäinen  tapaaminen jonka kesto on n.90 minuuttia sisältää alkuhaastattelun eli ratkaisukeskeisen keskustelun, jossa valitaan tavoitteet, määritellään yksilöllisesti paras lähestymistapa. Haastattelun perusteella valitaan harjoitus esim. syvä rentoutus, mielikuvaharjoitteet, metaforat, mindfulness harjoitteet, ankkurointia. Asiakas voi ääniittää harjoitteet omaan puhelimeensa kotiharjoittelua varten. Lopussa palaute ja keskustelu miten asiakas haluaa edetä.

Jatkokäyntien pituus n. 60 minuuttia ja niiden määrä asiakkaan tarpeen mukaan.

Ensimmäisen käynnin hinta 65 €, sisältäen arvonlisäveron 24 €.

Jatkokäyntien hinta 45 € sisältäen arvonlisäveron 24 %.

Ajanvaraus ja tiedustelut soittamalla 050-5391821

MYÖS RYHMILLE RENTOUTUSOHJAUSTA , KYSY TARJOUS!