Metamorfinen hoito

Metamorfista hoitoa on vaikea, ellei mahdotonta, kuvailla sanoin. Sanoin kuvaamalla luomme odotuksia, että jotain tiettyä täytyy tapahtua lopputulokseksi, ja kuitenkin koko hoidon punainen lanka on asiakkaan ja hoitajan avoin, utelias asenne mitä hoidon aikana ja sen jälkeen ilmenee. Metamorfisessa hoidossa korostetaan ennen kaikkea mahdollisuuksia ja vastuuta omasta itsestä. Hoidon on kehittänyt 1960-luvulla englantilainen naturopaatti Robert St.John.

Hoitaja on vain katalysaattori asiakkaan oman sisäisen muutoksen sysäykseen. Hoitaja ei yritä tiettyyn lopputulokseen, eikä tietyn oireen poistamiseen, vaan asiakkaan oma elämänvoima on se, joka virratessaan muuttaa asioita tasapainoisemmaksi.

Hoidettavat ovat kertoneet kokeneensa syvää rentoutusta, ja jotkut ovat kokeneensa selkeyden tuntua elämässään. Suosittelen hoitoa stressaantuneille, varsinkin niille, jotka kaipaavat syvä rentoutusta, mutta eivät pidä perinteisistä hieronnoista.

Hoidon kuvaus ja ohjeita hoitoon tuleville:

Hoito kestää 75 minuuttia, ja se tehdään joko hoitopöydällä tai futonpatjalla. Hoito sopii myös raskaana oleville. Hoitaja käsittelee höyhenenkevyin kosketuksin sormillaan jalkojen, käsien ja päänalueen selkärangan heijastealueet.

Hoidon voi tehdä tiheimmillään viikon välein. Yhden hoitokerran vaikutuksen sanotaan kestävän 2-3 päivän ajan.

 Teen harjoitushoitoja edulliseen hintaan 35 €/75 min hoito, sis.alv 24 % kunnes suoritan näytehoidon opettajalleni.

Ohjeita:

  • ota mukaan löysävartiset sukat, hoitaja saa ne helpommin jalkojen käsittelyn jälkeen asiakkaan jalkoihin ja viileät jalat eivät häiritse rentoutumista
  • tule uteliaalla ja avoimella mielellä
  • ajanvaraus tekstarilla 050-5391821. Jos haluat soittaa, ja en pääse vastaamaan( puhelin äänettömällä asiakastyön ajan, ja en soita takaisin minulle tuntemattomiin numeroihin), laita tekstiviestillä soittopyyntö, niin soitan takaisin.