Jooga/ joogahuone osoite Malminginkatu 9 48600 Kotka

AM Yogan  syyskausi on elokuusta joulukuun puoleen väliin ja kevätkausi tammikuusta toukokuun loppuun, ehkä voidaan jatkaa kesäkuun alussa myös. Keskityn enimmäkseen vakivaraajien eli kiinteiden ryhmien ohjaukseen. Jos harkitset liittymistä KehoMieli joogaperheeseemme, ota yhteys minuun, katsotaan miten voit päästä yhdelle maksulliselle 90 minuutin  ( 15 €)  näytetunnille.

Joogafilosofiani:

Olen valmistunut joogaopettajaksi Yoga Nordic Helsingin opettajakoulutuksesta loppuvuodesta 2012 (RYT200 = Registered Yoga Teacher/ Yoga Allience). Ohjaamani jooga on perusteeltaan hatha-ja yin joogaa omilla mausteilla ryyditettynä. Joogan opetustyylini on vaikuttanut paljon myös Mindfulness Based Stress Reduction-ohjaaja koulutukseni ja pyrin tunneillani löytämään ilon, myötätunnon ja tyyneyden, joka harjoittelun myötä leviää myös arkielämään.

Toisin sanoen, jos haluat harjoitukseltasi raivokasta pinnistelyä, suoritusta ja hikeä, niin silloin ohjaamani tunnit eivät ole välttämättä sinua varten.

Jooga on menetelmä, jonka avulla voi oppia tuntemaan ja kehittämään itseään. Harjoituksissa liittyvät toisiinsa keho, mieli ja hengitys. Joogassa voi myös löytyä levollinen mieli ja tasapainoinen keho. Lähtökohtani on, että jooga sopii kaikille kehon notkeudesta,rakenteesta ja iästä huolimatta. Korostan opetuksessa omien rajojen etsimistä,niiden kunnioittamista, sekä kehon viestien kuulemista ja niiden huomioon ottamista. Tärkeää on myös hengityksen virtaus ja ennen kaikkea lempeys itseään kohtaan.

JOOGAHUONE SIJAITSEE MALMINGINKATU 9, Karhulassa, portilla ja ulko-ovella valkoiset viitat. VIIKKOTUNNIT TIISTAISIN, KESKIVIIKKOISIN ja TORSTAISIN 18.00-19.30.Viikon kaikkien joogien  teema on sama  ja jatkossa tuntien teema tulee olemaan jatkumo,eli seuraavalla tunnilla jatkamme siitä mihin viimeksi jäimme. Näin pääsemme syvemmälle harjoitukseen.  Ohjaan  pääsääntöisesti kiinteitä ryhmiä, koska KehoMieli jooga on syvällinen, jatkuva prosessi.

VAKIVARAUSEHDOT TIISTAIN, KESKIVIIKON, TORSTAIN VIIKKOTUNNILLE:

Jos olet valmis säännölliseen viikottaiseen harjoitukseen, voit tehdä Vakivarauksen kalenterikuukausi kerrallaan.Tällöin  laskutan kuukauden alussa ko.kuukauteen sisältyvät joogat.

Laskutuksen jälkeen tehtyjä peruutuksia EI hyvitetä , joten tee Vakivaraus vain jos hyväksyt nämä ehdot.

Jos tiedät ENNEN laskutusta että olet jonakin tuntina pois, ILMOITA minulle siitä,( siis ENNEN laskutusta), niin voin huomioida sen.Jos ennakoituja poissoloja tulee säännöllisesti puolet kuukauden joogista, toivon että harkitset onko tämä sinulle sopiva järjestely.

Vakivaraus on henkilökohtainen, peruutettua tuntia/varausta ei saa luovuttaa toiselle.

Laskulla maksaminen edellyttää myös, että maksaa laskun eräpäivänä.

Voit luopua vakivarauksesta seuraavan kuukauden alussa ilmoittamalla minulle siitä.

Jos haluat pitää Vakipaikkasi pidemmän poissaolon jälkeen, neuvottele siitä minun kanssani.

Tämä sen vuoksi, että Joogahuone/ryhmäkoko on pieni, ja jos peruutuksia on usein viikkotunteja ei kustannussyistä kannata jatkaa.  

 

 

HINNASTO: ( joogan hinta sisältää arvonlisäveroa 10 %)

  • vakivaraus 11 eur / 90 minuutin tunti, laskutus kuukauden alussa.
  • tutustumiskäynti-yksittäinen jooga 15 eur / 90 minuutin joogaa, käteismaksu. Jos harkitset vakivarauksen tekoa.

Ohjeita joogaa tuleville: Tule ajoissa, jotta voimme aloittaa tunnin rauhoittumisella, ovi suljetaan muutama minuutti ennen tunnin alkua. -älä syö suurta ateriaa muutamaan tuntiin ennen joogaa. -joustavat vaatteet, jalkineita ei käytetä. -joogahuoneella on tarjolla lainaksi alustoja, halutessasi voit toki tuoda omasi. -ennen kaikkea tuo avoin, utelias asenne.

Olet sydämellisesti tervetullut!

 

Annemaija Ruuska-Pulkkinen

Yrittäjä

Hailintie 10
050 539 1821
annemaija58@hotmail.com

Olen valmistunut joogaopettajaksi Yoga Nordic Helsingin opettajakoulutuksesta loppuvuodesta 2012 (RYT200 = Registered Yoga Teacher/ Yoga Allience). Ohjaamani jooga on perusteelaan hatha-joogaa omilla mausteilla ryyditettynä.


Joogahuoneen osoite
Malminginkatu 9
[custom-facebook-feed]