LÄSNÄOLON Jooga/ joogahuone osoite Malminginkatu 9 48600 Kotka

AM Yogan Läsnäolon jooga

Joogafilosofiani:

Olen valmistunut joogaopettajaksi Yoga Nordic Helsingin opettajakoulutuksesta loppuvuodesta 2012 (RYT200 = Registered Yoga Teacher/ Yoga Allience). Ohjaamani jooga on perusteeltaan hatha-ja yin joogaa omilla mausteilla ryyditettynä. Joogan opetustyylini on vaikuttanut paljon myös Mindfulness Based Stress Reduction-ohjaaja koulutukseni ja pyrin tunneillani löytämään ilon, myötätunnon ja tyyneyden, joka harjoittelun myötä leviää myös arkielämään. Valmistun syksyllä 2020 Rentoutusvalmentajaksi ja tämä tulee myös osaltaan vaikuttamaan jooganohjaukseeni.

Toisin sanoen, jos haluat harjoitukseltasi raivokasta pinnistelyä, suoritusta ja hikeä, niin silloin ohjaamani tunnit eivät ole välttämättä sinua varten.

Jooga on menetelmä, jonka avulla voi oppia tuntemaan ja kehittämään itseään. Harjoituksissa liittyvät toisiinsa keho, mieli ja hengitys. Joogassa voi myös löytyä levollinen mieli ja tasapainoinen keho. Lähtökohtani on, että jooga sopii kaikille kehon notkeudesta,rakenteesta ja iästä huolimatta. Korostan opetuksessa omien rajojen etsimistä,niiden kunnioittamista, sekä kehon viestien kuulemista ja niiden huomioon ottamista. Tärkeää on myös hengityksen virtaus ja ennen kaikkea lempeys itseään kohtaan.

JOOGAHUONE SIJAITSEE MALMINGINKATU 9, Karhulassa, portilla ja ulko-ovella valkoiset viitat. VIIKKOTUNNIT TIISTAISIN, KESKIVIIKKOISIN KLO 18.00-19.30.

Viikon kaikkien joogien  teema on sama  ja jatkossa tuntien teema tulee olemaan jatkumo,eli seuraavalla tunnilla jatkamme siitä mihin viimeksi jäimme. Näin pääsemme syvemmälle harjoitukseen.  Ohjaan  pääsääntöisesti kiinteitä ryhmiä, koska KehoMieli jooga on syvällinen, jatkuva prosessi.

Kun epidemiatilanne sen sallii, joogahuoneen viikkojoogat käynnistyvät. Otan huomioon viranomaisten mäöräykset järjestämisessä, ja ne vaikuttavat mm. ryhmäkokoon.
VIIKKORYHMÄT, NIIDEN KOKO, TARVIKKEET
Viikkoryhmien koko pienenee, joten yhteen ryhmään otan vain kuusi joogaajaa.
Se nähtäneen toteutuuko kaikki kolme viikkoryhmää ( tiistai, keskiviikko ja torstai), koska minun ei kannata jörjestää jos kaikissa ryhmissä on vajausta. Joten täytän ryhmät järjestyksessä.
Ja muutoksia myös liittyen hygieniaan: syyskaudella joogahuoneen tarjoamat yhteiset joogamatot, peitot,tyynyt, ym tykötarpeet eivät ole käytössä, koska niiden puhtaanapito covid19- tilanteen vuoksi ei ole mahdollista.
Jokainen joogaaja siis tuo OMAN MATON , ja mitä tykötarpeita hän kaipaa. Ja säilytystilaa niille ei valitettavasti joogahuoneella ole, joten ne on kuljetettava mukanaan.
MUUTOKSIA VAKIVARAUKSEN EHTOIHIN, JOOGATARJONTAAN ERILAISIA VAIHTOEHTOJA
Vakivarausjärjestelmä jatkuu edelleen. Eli joogaaja voi valita tietystä viikkoryhmöstä kiinteän paikan kalenterikuukaudeksi kerrallaan. Se mikä MUUTTUU on , että kalenterikuukauden HINTA ON KIINTEÄ, on joogaja sitten poissa tai ei. Jos MINUSTA johtuvasta syystä tunti peruuntuu, korvaan sen uudella tunnilla. Vakivaraus on henkilökohtainen. Laskutun kalenterikuukauden alussa kuukaudelle valitsemasi paketin, laskun saat sähköpostiisi. Jos et halua jatkaa seuraavalle kalenterikuukaudelle ilmoita se minulle.
Tässä on pakettivaihtoehdot:
Hinnat sisältävät 10 %:n arvonlisäveron.
Paketti 1.
Jooga (90 min) joogahuoneella tiettyssä viikkoryhmässä x 1 viikossa kakenterikuukauden ajan, hinta 45 €. Korvausehdot samat kuin yllä.
Paketti 2.
Jooga (90 min) joogahuoneella tiettyssä viikkoryhmässä x 1 viikossa kakenterikuukauden ajan + Yin / Restoratiivinen nettiohjaus (75 min) x 1 viikossa( todennäköisesti sunnuntai iltapäivisin), hinta 73 €. Korvausehdot samat kuin yllä. Asiakas huolehtii omasta nettiyhteyden toimivuudesta.
Paketti 3.
Yin / Restoratiivinen nettiohjaus (75 min) x 1 viikossa ( todennäköisesti sunnuntai iltapäivisin) kakenterikuukauden ajan, hintaan 36 €. Korvausehdot samat kuin yllä. Asiakas huolehtii omasta nettiyhteyden toimivuudesta.
Varaukset TEKSTARILLA 050-5391821.
Jos haluat tiedustella joogastani niin soita tai laita sähköpostia annemaija58@hotmail.com

 

Ohjeita joogaa tuleville: Tule ajoissa, jotta voimme aloittaa tunnin rauhoittumisella, ovi suljetaan muutama minuutti ennen tunnin alkua. Älä syö suurta ateriaa muutamaan tuntiin ennen joogaa. -joustavat vaatteet, jalkineita ei käytetä. Tuo oma jooga-alusta ja halutessasi pieni tyyny ja peitto.

Ja ennen kaikkea tuo avoin, utelias asenne.

Olet sydämellisesti tervetullut!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annemaija Ruuska-Pulkkinen

Yrittäjä

Hailintie 10
050 539 1821
annemaija58@hotmail.com

Olen valmistunut joogaopettajaksi Yoga Nordic Helsingin opettajakoulutuksesta loppuvuodesta 2012 (RYT200 = Registered Yoga Teacher/ Yoga Allience). Ohjaamani jooga on perusteelaan hatha-joogaa omilla mausteilla ryyditettynä.

Joogahuoneen osoite
Malminginkatu 9

[custom-facebook-feed]