Jooga suuntauksia ja jooga ohjaajia on monenlaisia. Mistä sitten tiedän, mikä jooga sopii minulle? Minun tarpeille, toivomuksille? Kokeilemalla!
Sanallisesti voi ohjaaja kuvailla omaa näkemystään ja tuntejaan, mutta sanat ainoastaan kuvaavat, eivät kerro kokemuksesta! Joku tunti on jonkun mielestä aivan ihana, toisen mielestä täyttä kuraa ja ajanhukkaa! Kumpikin kokemus on tosi!

Minä ohjaan joogaa niinkuin minä sen sydämessäni koen, en osaa muuten. Sitoudun vetämiseen tiedoillani,taidoillani ja sydämelläni. Sitoutuminen on ohjaamassani joogassa tärkeää, koska silloin tällöin käydessä saa silloin tällöin hyödyn itselleen, säännöllisesti käymällä voi kasvua tapahtua!

Kutsun tunneillani tutustumaan oman kehon tuntemuksiin, pinnalle putkahtaviin ajatuksiin ja tunteisiin.
Mitä hyötyä tästä on, minä haluan vain treenin kropalle!!!??? Jos haluaa vain viilata kroppaansa ihannemittoihin, minun jooga ei ole sitä varten. Mutta jos haluat kasvaa myös henkisesti, sitä voi tapahtua KehoMieli joogassa!Kannustan pois suorittamisesta, pinnistelystä, kääntymään sisäänpäin, jotta kenties se tyyneyden keskus,joka meillä kaikilla on, löytyisi.
Ja ennen kaikkea kutsun olemaan myötätuntoinen itseään kohtaan, lempeydellä on paljon positiivisempaa muuttaa asioita omassa elämässä kuin negatiivisella nalkutuksella siitä, mitä itsessä on vikana!
Silti fyysisesti lempeä jooga voi säännöllisellä harjoituksella helpottaa kehon vaivoja ja oireita, olen tästä usein saanut palautetta.

Henki tai motto AM Yogan KehoMieli joogassa on, olet tervetullut sellaisena kun olet ja ole lempeä itsellesi. Tee tunnilla minkä jaksat kuunnellen omia rajojasi. Koolla, iällä, joogakokemuksella ei ole väliä, jokainen harjoittaa vain itseään varten, ei verraten itseään naapurimatolla olevaan tai ohjaajaan!

Lisää KehoMieli joogan syyskaudesta ensi viikolla!