AJARA-hoidot

AJARA- Intialainen jalka- ja käsihieronta/ ayurvedinen refleksologia ( Padabhyanga ja hasta-abhyanga)

Ayurvedinen jalkarefleksologia/- hieronta perustuu perinteiseen intialaiseen hierontatyöskentelyyn. Ayurvedisessä perinteessä onkin jalka- ja käsihieronnalla erityinen asema.

Hoito muodostuu erilaisista hankaus-, sively- ja painelutekniikoista, joilla stimuloidaan lymfa- ja verenkiertoa ja saadaan energia liikkeelle. Hoidossa käsitellään myös marmapisteitä.Käytän hieronnassa myös pronssista Kasamaljaa, joka mm. rauhoittaa ja helpottaa myrkkyjen poistumista kehosta. Hieronnassa käytän seesamöljyä, joka tasapainottaa kaikkia doshia.Seesamöljy on voimakas antioksidantti, imeytyy hyvin ja ravitsee ihoa.

Hoito puhdistaa, lievittää lihasjännityksiä, tehostaa lymfa- ja verenkiertoa, tehostaa hermoston toimintaa, lievittää kipua, rentoutta ja vähentää stressiä, auttaa unettomuuteen, ravitsee ihoa.

Hoito tehdään hoitopöydällä selinmakuulla, yläraajat käsitellään kyynärpäistä alaspäin ja alaraajat polvesta alaspäin.

Hoidon kesto ( käsi-JA jalkahieronta) yhteensä 90 minuuttia, hinta 60 eur.

Ohjeita hoitoon tulevalle:

  • Varaa kiireetöntä aikaa itsellesi
  • Laita rennot, puristamattomat vaatteet päälle, jotta puntit saa nostettua kiristämättömästi polvien yläpuolelle ja hihat kyynärpäiden yläpuolelle
  • Sellaiset sukat mukaan, jotka voi laittaa seesamöljyisiin jalkoihin

Ajanvaraus 050-5391821, jos en pääse vastaamaan jätä tekstiviesti niin soitan takaisin.

Annemaija Ruuska-Pulkkinen

Yrittäjä

Hailintie 10
050 539 1821
annemaija58@hotmail.com

Olen valmistunut joogaopettajaksi Yoga Nordic Helsingin opettajakoulutuksesta loppuvuodesta 2012 (RYT200 = Registered Yoga Teacher/ Yoga Allience). Ohjaamani jooga on perusteelaan hatha-joogaa omilla mausteilla ryyditettynä.

Joogahuoneen osoite
Malminginkatu 9

[custom-facebook-feed]