Kyllä on ihanaa herätä tosi aikaisin ilman herätyskelloa Suomen suveen, todeta ettei ole mikään kiire. Joogata, meditoida, syödä aamupala rauhassa, lähteä aamuviileällä koirien kanssa lenkille. Ja töitäkin luojan kiitos on, just mukavasti ja luottamus siihen että oma taito kannattelee.

Ei, en ole voittanut lotossa, eurojackpotissa, vaan olen yrittäjä. Teen käytännössä enemmän töitä kuin palkkatyössä, mutta liksaa tulee kyllä, kiitos Suomen verotuksen, paaaaljon vähemmin.

Oman itsensä herrana eli yrittäjänä on kyllä tiukkoja aikoja, mutta sitten nämä aamut tuovat mieleeni ne entiset kurkkua kuristavan kiireet toisten määräyksen mukaan kellokortia paukuttaen tehdyt työvuodet, jolloin edes neljän viikon kesäloman jälkeen ei ollut palautunut. Ainoa seikka, jota siitä työelämästä pitkään kaipasin oli työyhteisö, mutta kaikista asioista näköjään voi päästää irti, nyt rakastan tehdä töitä ihan yksin!

Olen nyt tästä elämäntilanteesta kiitollinen, paljosta materiasta olen luopunut, aluksi hampaita kiristellen, mutta nyt olen huomannut kuinka vähällä sitä pärjää. Ja mikä parhainta, en joka päivä laske vuosia ja kuukausia milloin pääsen eläkkeelle, vaan intoa täynnä uutta oppien niin kauan kun joku haluaa minun palveluja ostaa aion terveyden sen salliessa tehdä töitä!

Mistä sinä voit olla kiitollinen tänään?